Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Pernilla Wahlgren visar upp sitt nya drömhus

Pernilla Wahlgren har köpt en ny tomt och påbörjat bygget av sitt drömhus, Villa Nilla! På Instagram delar hon med sig av bilderna från sitt nya lyxhus – och vi säger bara wow!

Foto: Instagram @pernillawahlgren/Dreams & Coffee AB

Det var i juni i år som Pernilla Wahlgren berättade om de nya planerna. På Instagram skrev hon “ÄNTLIGEN!!! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna – & om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1år…!!”

På Instagram har hon delat med sig av digitala bilder av hur huset kommer se ut när det är färdigställt. Det finns en pool med plats för loungemöbler och solstolar, två terasser och en stor matplats för utomhusmiddagar.

Drömmen om ett hus! Men inte vilket hus som helst. Mitt drömhus, skriver Pernilla i ett inlägg.

Det är arkitektbyrån Dreams & Coffee som har ritat huset och i slutet på september publicerade Pernilla ett klipp på att det nu grävs för fullt på tomten!

Pernilla har skapat ett nytt Instagramkonto @villa_wahlgren, som redan har 27.000 följare. På kontot uppdaterar hon följarna om projektet och vi ser med spänning fram emot att få följa med på resan!

Se bilderna på drömhuset nedan!

Foto: Dreams & Coffee AB

Nästa bild

Foto: Dreams & Coffee AB

Nästa bild

Foto: Dreams & Coffee AB

Nästa bild

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!