Nöje

Pete Davidson har tagit bort tatueringarna tillägnade Kim Kardashian, enligt uppgifter

Pete Davidson tycks nu ha gjort sig av med de tatueringar som han tillägnade Kim Kardashian under tiden som de var tillsammans, det rapporterar People. Bland annat hade komikern tidigare en tatuering med Kims och hennes barns initialer vid ena nyckelbenet.

Foto: Instagram @kimkardashian

I augusti 2022 gick Kim Kardashian och Pete Davidson skilda vägar efter att ha dejtat i nio månader. Under relationens lopp hann Davidson med att göra ett flertal tatueringar tillägnade Kardashian, något som hon berättade om när hon gästade Ellen DeGeneres talkshow förra våren:

“Jag tror att min favorit är här”, sa SKIMS-grundaren och pekade på sitt nyckelben, “där det står ‘Min tjej är en advokat’. Den är riktigt gullig.”

Senare framkom det att Davidson också hade skaffat en tatuering med Kims och hennes barns initialer: KNSCP (North, Saint, Chicago, och Psalm) vid ena nyckelbenet. Dessutom ska han ha haft en tatuering med namnen “Aladdin” och “Jasmin”, en blinkning till den sketch i Saturday Night Live som paret deltog i 2021.

Dejtade Emily Ratajkowski i höstas

Nu rapporterar People att Davidson tycks ha gjort sig av med ovanstående tatueringar. Förändringen uppdagades i helgen när SNL-komikern fotograferades utan tröja på en semester med skådespelerskan Chase Sui Wonders, som han sägs dejta för tillfället.

Innan Wonders dejtade Davidson modellen Ratajkowski, som han sågs tillsammans med på en New York Knicks-match i Madison Square Garden i november. Kardashian har däremot inte dejtat någon offentligt sedan hon och Davidson gjorde slut.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!