Nöje

Pete Davidson och Emily Ratajkowski syntes tillsammans på basketmatch i New York

Romansryktena mellan Pete Davidson och Emily Ratajkowski tog fart tidigare i månaden och nu tycks paret ha varit på sin första offentliga dejt: en basketmatch i New York.

Foto: Instagram @kimkardashian/@emrata

För drygt en vecka sedan tog Pete Davidson och Emily Ratajkowski sin romans till nästa nivå då de fångades på bild på en New York Knicks-match i Madison Square Garden, New York. Paret satt på första parkett och flankerades av skådespelaren Ben Stiller och artisten Jordan Sparks.

Emily Ratajkowski om Pete Davidson: “Han är väldigt attraktiv”

Ryktena om en romans mellan Davidson och Ratajkowski började florera tidigare i november efter ett anonymt tips till Instagram-kontoto Deux Moi. Enligt källan sågs Davidson och Ratajkowski hålla händer under det som föreföll vara en dejt. Personen skrev även att Davidson “hade svårt att hålla händerna borta” från modellen.

Ratajkowski, som separerade från sin make Sebastian Bear-McClard i somras efter rykten om otrohet, har tidigare berättat i en intervju att hon förstår varför så många kvinnor faller för Pete Davidson:

“Uppenbarligen tycker kvinnor att han är väldigt attraktiv. Killar tycker typ, ‘Wow. Vad har den killen?’ Och jag tycker, jag menar, han verkar supercharmig”, sa hon när hon medverkade i Late Night with Seth Meyers i november 2021.

Hon fortsatte: “Han är sårbar. Han är underbar. Hans nagellack är fantastiskt. Han ser bra ut! Han är toppen! Bra relation till sin mamma. Vi älskar det.”

Davidson har tidigare dejtat bland andra Kim Kardashian, Ariana Grande och Bridgerton-skådespelerskan Phoebe Dynevor.

Källa: Evening Standard

Foto: Instagram @kimkardashian/@emrata

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!