Nöje

Prins Harry öppnar upp om Dianas död i Apple TVs nya serie om psykisk ohälsa

Den nya trailern för prins Harrys kommande tv-program inkluderar bland annat bilder från prinsessan Dianas begravning. Programmet kommer att fokusera på psykisk ohälsa och prinsen hintas utgå en del från egna erfarenheter på temat.

Foto: Instagram @appletv/@armchairexppod

En ny trailer har släppts för det kommande tv-programmet om psykisk ohälsa med prins Harry och Oprah. I trailern ser vi bland annat hur en 13 år gammal Harry tittar på mamman, prinsessan Dianas, kista under hennes begravning. I klippet pratar prins Charles med Harry samtidigt som en voiceover hörs säga “Behandla folk med respekt är den första delen.” Harry berättar för Oprah om att fatta beslutet att söka hjälp inte är ett tecken på svaghet. “I dagens verklighet, mer än någonsin, är det ett tecken på styrka.”

Kända gäster

Tv-programmet har fått titeln “The Me You Can’t See” och inkluderar även intervjuer med bland andra Lady Gaga och Glenn Close. Även Oprah och prins Harry hintas öppna upp sig inför tittarna. Andra gäster som kommer synas i programmet är basketspelaren DeMar DeRozan och Langston Galloway. Även boxaren Virginia Fuchs och kändiskocken Rashad Armstead kommer gästa showen.

Kritik mot den brittiska kungafamiljen

Nyligen deltog prins Harry i en öppenhjärtig intervju i podcasten “Armchair express” där han uttryckte kritik mot sin uppväxt och riktade sig indirekt till medlemmar i den brittiska kungafamiljen. “Han (prins Charles) behandlade mig på samma sätt som han själv uppfostrades, så hur kan jag ändra på det för mina egna barn?” frågar sig prinsen i intervjun. Kritikerna har varit högljudda i Storbritannien då många menar att prinsen bryter mot ett tabu av att prata så öppet om sina känslor och om kungafamiljen. Prins Harry beskriver i podcasten sitt liv som en blandning av “The Truman Show” och ett zoo.

“The Me You Can’t See” har premiär nu på fredag, kolla in trailern nedan!

Foto: Apple TV

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!