Nöje

Rebel Wilson avslöjar – så gick jag ned i vikt

Nu har Rebel Wilson berättat vilket sätt hon tagit till för att gå ner nästan 34 kilo. Under 2020 bestämde hon sig för att ta ett hälsoår där hon fokuserade på sitt välmående och fram till nu har den resan visat sig bli mycket framgångsrik.

Foto: Instagram @rebelwilson

Skådespelaren och producenten har nu avslöjat att hennes viktminskning till stor del beror på regelbundna promenader. Hon säger att promenader, en timme om dagen, sex dagar i veckan, varit nyckeln under hennes hälsoresa.

Fokuserat på mental och fysisk hälsa

Rebel har varit öppen om att hon velat fokusera på sin mentala och fysiska hälsa de senaste två åren och i ett avsnitt på Apple Fitness+ av Time to Walk har hon valt att gå in på detaljer om hur den resan har sett ut. Framförallt är det promenaderna som gjort att hon kunnat gå ner runt 35 kilo i vikt.

Valde att ha ett “hälsoår”

Under det 32 minuter långa avsnittet berättar hon om sin livsavgörande viktminskningsresa och avslöjar vad som motiverade henne att leva på ett mer hälsosamt sätt. “Mitt mål var att bli friskare och gå ner den kroppsvikt jag inte ville ha” säger hon i programmet. Efter att ha deltagit på ett österrikiskt hälso-retreat utvecklade hon en ny förståelse för sin hälsa och inledde sedan sitt hälsoår under 2020. “En österrikisk läkare sa ‘Rebel, det bästa sättet för dig att tappa oönskat kroppsfett är att helt enkelt gå, det behöver inte vara högintensivt eller uppförsbacke… bara gå en timme om dagen'”, berättar hon i programmet.

Vill vara snäll mot kroppen

Istället för att tvinga sig själv att lyfta tunga vikter och gå på intensiva träningspass på gymmet valde hon att träna på ett mer avslappnat sätt, nämligen att promenera. “Ibland är det enklaste som att gå ut och gå en timme om dagen det snällaste mot din kropp, och din kropp kommer att reagera på det”, säger Wilson i programmet.

Källa: Delish

Foto: Instagram @rebelwilson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!