Ciabatta med mozzarellakräm
Satsa på en riktigt smarrig ciabatta med mozzarellakräm, för att förgylla en mysig vardagskväll eller servera på festen! Nedan delar vi det goda receptet framtaget av Catarina König.
Catarina König har tagit fram mackornas macka. Mozzarella mixas till en härlig kräm som samsas med basilikamarinerade tomater och parmaskinka på en krispig ciabatta. Enkelt och alldeles underbart. Spana in det härliga receptet nedan!
Ciabatta med mozzarellakräm
4 ciabatta
2 paket Granarolo Mozzarella eller 1 paket Granarolo Mozzarella Maxi
0,5 dl Smetana
250 g mixtomater (röda, gula gröna)
0,5 dl Olivolja De Cecco Classico
1⁄2 kruka basilika
1 liten vitlöksklyfta
1⁄2 citron, rivet skal
8 skivor parmaskinka
20 g ruccola
Flingsalt & svartpeppar
Gör så här:
Lägg parmaskinka på de fyra ciabattabottnarna. Klicka på rikligt med mozzarellakräm och lägg på de basilikamarinerade tomaterna. Toppa med ruccola och basilikablad, avsluta med ciabattalocket.
Fotograf: Granarolos