Sommarsallad med minimozzarella
Satsa på en härlig och frisk sommarsallad med minimozzarella och grillade nektariner till sommarens alla middagar! Rätten fungerar lika bra till grillmat som lunch!
Hacka, grilla, njut – håll det enkelt i sommar! Ta de grönsaker du har hemma, grilla några nektariner och toppa med Mozzarella Mini och en god olivolja. Färdigt. Och jättegott. Du kan såklart piffa till salladen med rostade pinjenötter, basilika och mangovinäger också. Spana in det härliga receptet nedan!
Sommarsallad med mozarella Mini
1 paket Granarolo Mozzarella Mini
1 paket mixsallad/små gröna blad
1 näve ruccola
4 nektariner
1 låda cocktailtomater, 250 g
1 dl hyvlad Granarolo Quattrocento
Mangovinäger
Färsk basilika
Pinjenötter, rostade
Olivolja
Gör så här:
Lägg salladen på ett serveringsfat och toppa med grillade nektariner, halverade cocktailtomater och Mozzarella Mini. Ringla över mangovinäger och olivolja, avsluta med några basilikablad och pinjenötter.
Fotograf: Granarolos