Nöje

Reese Witherspoons snö-dessert delar internet

Kan man äta snö? Åsikterna går isär efter att Reese Witherspoon svängt ihop en dessert gjord på just detta i ett klipp på TikTok.

Foto: TikTok

Det var förra fredagen som Reese Witherspoon bestämde sig för att dela med sig av ett tips på en hemmagjord dessert på TikTok – men många användare blev förvånade när de insåg att huvudingrediensen var snö.

“Så god”

I klippet, som nu har blivit viralt, visar Witherspoon hur hon och hennes familj gjorde desserten, som bestod av nysnö, två sorters sirap (i smakerna salted caramel och choklad) och kallbryggt kaffe.

Skådespelerskan kallade skapelsen för “Snow Salt Chococcino” och sa att den var “så god”.

“Lever bara en gång”

Witherspoons klipp gav upphov till starka reaktioner från användare, varav många menade att det är skadligt att äta snö.

Reese publicerade därefter tre videor där hon försvarade sin dessert. I en av dem kommenterade hon rådet att lägga snö i en genomskinlig kopp och låta den smälta för att se om det är “säkert att äta”:

“Vi gick och tog snö från bakgården och värmde den i mikron och det är rent. Är det här dåligt”, frågade hon med ett skratt.

Till slut beslutade Witherspoon sig för att hon och hennes familj är “i kategorin ‘du lever bara en gång'”. Hon tillade att det endast snöar omkring “en gång om året” där hon bor och att desserten var “delikat”.

@reesewitherspoon Replying to @Pamcake ♬ original sound – Reese Witherspoon

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!