Nöje

Rihanna gravid – väntar barn med ASAP Rocky

Sångerskan Rihannas fans har nåtts av en oväntad, glad nyhet: Nyligen tagna bilder visar att hon väntar barn med sin pojkvän ASAP Rocky.

Foto: REX

Rihannas fans nåddes idag av den glada nyheten att stjärnan väntar barn med sin pojkvän, artisten ASAP Rocky. De blivande föräldrarna fångades på bild när de var ute på en promenad i New York i helgen.

Vill ha tre eller fyra barn

Rihanna, iförd en uppknäppt rosa jacka och jeans, visade glatt upp gravidmagen medan hon och pojkvännen var ute och gick hand i hand. Bilderna på paret är tagna i Harlem i New York och i en av dem pussar ASAP Rocky, som i intervjuer har kallat Rihanna för “The One”, henne på pannan.

Den amerikanska tidningen People rapporterade i november 2020 att Rihanna och ASAP Rocky dejtade “efter år av vänskap” – detta efter att Rihanna i januari samma år gjort slut med miljardären Hassan Jameel, som hon varit tillsammans med i tre år.

I mars 2020 berättade Rihanna i en intervju med Vogue att hon såg sig själv ha tre eller fyra barn inom ett årtionde, och att hon inte skulle ha några problem med att skaffa barn på egen hand.

Källa: People

Foto: Instagram @badgalriri

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!