Nöje

Rumer Willis delar första bilden på Bruce Willis i sin nya roll som morfar

Med anledning av Fars dag, som firades i USA i helgen, lade Rumer Willis upp några gulliga bilder på Instagram där Bruce Willis syns hålla om sitt första barnbarn. “Tack för att du är den fånigaste, mest kärleksfulla, coolaste pappa en tjej kan önska sig”, skriver Rumer.

Foto: Instagram @rumerwillis

Det var i april som Rumer Willis – dotter till Bruce Willis och Demi Moore – välkomnade sitt första barn tillsammans med pojkvännen Derek Richard Thomas. Den lilla flickan kom till världen den 18:e april och fick namnet Louetta Isley Thomas Willis.

“Hans kärlek var så ren och vacker”

Nu har Rumer publicerat de första bilderna på sin kända far (som tidigare i år diagnostiserades med frontallobsdemens) tillsammans med Louetta, eller Lou som familjen verkar kalla henne.

“Att se min pappa hålla min dotter idag är ett minne som jag kommer att vårda för resten av mitt liv. Hans ömhet och kärlek för henne var så ren och så vacker. Pappa, jag har sån tur som har dig och det gäller Lou också. Tack för att du är den fånigaste, mest kärleksfulla, coolaste pappa en tjej kan önska sig”, skriver Rumer på Instagram där hon har lagt upp flera bilder på Bruce och hans första barnbarn.

Hon passade även på att hylla sin pojkvän:

“Grattis på din första Fars dag. Tack för att du bygger en vacker trädgård för Lou att leka i och äta från. Tack för att du fyller huset med musik för henne att lyssna på. Tack för alla gånger du bytt blöja sent på natten, och alla fåniga grimaser.”

Hon fortsatte: “Jag är så tacksam att vår flicka har en pappa som älskar henne så mycket och som är så skojfrisk och konstig, så att hon vet att det är okej för henne att också vara det. Tack för den bästa flicka jag någonsin kunnat föreställa mig i min vildaste fantasi.”

Foto: Instagram @rumerwillis

Nästa bild

Foto: Instagram @rumerwillis

Nästa bild

Foto: Instagram @rumerwillis

Nästa bild

Foto: Instagram @rumerwillis

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!