Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Så här mycket tar Kim Kardashian betalt för ETT Instagraminlägg

Att influencers kan livnära sig på sina Instagramkonton visste vi redan – men vi kan ändå inte låta bli att chockeras över de galna summorna. Nu avslöjar amerikanska nyhetssajten TMZ hur mycket Kim Kardashian tjänar på ett Instagraminlägg. Och det är inte lite det!

Foto: TT; Instagram/@kimkardashian

Hela 137 miljoner personer följer Kim Kardashian på Instagram – och siffran blir större för varje dag som går. Det här betyder i sin ordning att hon kan ta rejält med betalt för samarbeten på Instagram. I en intervju med “CBS This Morning” har Kris Jenner berättat att hennes döttrar tjänar cirka en miljon svenska kronor per inlägg. De tjänar dock bättre om det rör sig om farmaceutiska produkter, så som produkter som går att äta, dricka eller hudvårdsprodukter.

Nu visar sig dock den summan vara betydligt högre. Avslöjandet till hur mycket Kim Kardashian tjänar på Instagram har blivit offentligt i samband med ett rättstvist. Realitystjärnan har nämligen stämt ett klädmärke på 46 miljoner för att de olovligen använt hennes bilder i reklamsyften. I rättegångs-dokumenten står det att Kim Kardashian tar mellan 2,8 och 4,8 miljoner kronor betalt för ett enstaka inlägg. En källa till TMZ säger dock att summan är betydligt högre än så och att stjärnan kan ta uppemot 10 miljoner kronor för ett enda inlägg. Inte illa!

Källa: Baaam, TMZ

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!