Nöje

Så mycket gör Bianca Ingrosso i vinst på sina sociala medier och TV

Bianca Ingrosso är idag en av Sveriges största tv-profiler och influencers och nu står det klart att hon har slagit nytt vinstrekord i sin redovisning under förra året i bolaget Bianca Ingrosso AB. 

Foto: @biancaingrosso

Bianca Ingrossos bolag och sociala medier har de senaste åren vuxit sig större och större. Förutom dem har hon även varit programledare i tv-programmet Talang samt spelar just nu in en ny säsong för Wahlgrens Värld.

Nu har hennes bolag Bianca Ingrosso AB:s årsredovisning för 2019 lämnats in till bolagsverket, något som Svenska Dagbladet har tagit del av. Den visar att förra årets vinst landar på 27,6 miljoner kronor. De skriver även att hennes bolag tidigare har skrivit att de ägnar sig åt ”bloggverksamhet, annonsplatsförsäljning, reklaminlägg och diverse uppdrag inom mode och make-up på olika sociala medier och därmed förenlig verksamhet”.

De totala intäkterna landade på 34 miljoner kronor. Från året innan har bolaget då gjort en fördubbling i vinst och de skriver att intäkterna har ökat från både tv-inspelningar samt övriga uppdrag.

Läs även: “Bianca Ingrosso avslöjar – så mycket kostade lägenheten med renoveringen”

Källa: Svenska Dagbladet

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!