Nöje

Sandra Bullock pausar sin karriär – för barnens skull

Det kommer sannolikt dröja ett tag innan vi får se Sandra Bullock på vita duken igen. Anledningen? Skådespelerskan har tagit ett uppehåll från sin karriär, allt för sina barns skull.

Foto: Shutterstock

Med filmer som Speed, Miss Secret Agent och Gravity på meritlistan är Sandra Bullock en av Hollywoods mest namnkunniga skådisar. Därför kommer det kanske som en överraskning för många att Bullock har valt att inte ta på sig några projekt under den närmaste framtiden.

“Tar mitt jobb på väldigt stort allvar”

Det var i samband med marknadsföringen av sin senaste film, The Lost City, som Bullock berättade för Entertainment Tonight att hon planerade att göra ett uppehåll i sin karriär.

Bullock har två adopterade barn: sonen Louis, 12 år, och dottern Laila, 10 år. I mars förra året berättade skådespelerskan för ET att hon skulle ta ledigt ett tag framöver för att kunna spendera mer tid på “den plats som gör mig lyckligast” – med andra ord, hemma med barnen.

“Jag tar mitt jobb på väldigt stort allvar när jag jobbar”, sa Bullock och tillade att när hon spelar in en film tar det upp all hennes tid, något som går stick i stäv med hennes prioriteringar:

“Allt jag vill är att vara hemma hela tiden med mina barn och min familj”, sa hon.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!