Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Se klippet där Sarah Jessica Parker hintar om en Carrie-comeback

OMG, kan det verkligen vara en Carrie-comeback på gång? Ja iallafall enligt Sarah Jessica Parker själv som nyligen delade med sig av en hemlighetsfull video.

Carrie-comeback

Saknar du Carrie Bradshaws underbara outfits och kloka tankar som singellivet i New York? Då kanske du inte behöver längta så länge till, Sarah Jessica Parker hintar nämligen om en comeback för våran favoritjournalist och modeikon. På Instagram har skådespelaren delat med sig av ett filmklipp där vi ser Carrie iklädd en drömmig tullkjol, guldig top och spets-klädda klackar, lika snygg som alltid. Till klippet skriver hon ”Min gamla vän. Hon gör en kort återkomst. Samarbetandes med ett stort företag och stödjer en sak som vi alla bryr oss om. Mer kommer, kyssar SJ. ” Hur nyfiken blir man inte? Vi kan knappt bärga oss för att få veta vad det är som väntas.

Något vi får glädjas åt i detta läge är iallafall att det aldrig blev någon tredje Sex and the city-film eftersom Mr Big var planerad att dö i en hjärtinfarkt. Nu kan vi glatt leva vidare med vetskapen att Carries stora kärlek fortfarande är i liv och att något spännande är på gång.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

My old friend. She is making a brief reappearance. Partnering with a great brand and supporting a cause we all care about. More to come. X, SJ

Ett inlägg delat av SJP (@sarahjessicaparker)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!