Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Satisfyer släpper adventskalender – perfekt för både par och singlar

Nu släpper Satisfyer adventskalender. I år kan du avnjuta en riktigt skön julkalender från Satisfyer! Vi berättar hur du får tag på den!

Såg du också dokumentären på SVT om orgasmgarantin från den så kallade Satisfyern, eller Womanizern? En sexleksak som helt klart väckte stor uppmärksamhet med pulserande tryckvågor och sugande känsla. Nu lanserar Satisfyer en hel julkalender för den som tröttnat på den traditionella chokladkalendern och vill ha något med lite mer hetta!

Julkalendern beskrivs som perfekt både för par och singlar och bakom varje lucka hittar du allt från vibratorer till soft-bondagetillbehör och interaktiva appleksaker.

Klicka hem julkalendern nedan!

Läs även:

Krydda er relation i december! 14 erotiska adventskalendrar för par!

Ätbara adventskalendrar för julen 2023 – 34 favoriter med godis, lakrits, kaffe, te, popcorn och choklad.

Skönhetskalender 2023! Adventskalendrar vi drömmer om med skönhet och smink.

Premium Calendar - Satisfyer KÖP

Premium Calendar - Satisfyer

Det är högtid att njuta av njutning och passion, och vilket bättre sätt att räkna ner till den mest förtrollande högtiden än med vår Satisfyer Premium Advent Calendar?
Gör dig redo för intim utforskning, inbäddad i värmen av festlig jubel. Var och en av de 24 luckorna avslöjar en värld av intima godsaker som är utformade för att väcka din lust och lite julmagi. Gör dig redo för intensiva sensationer med Satisfyer Cutie Heart, en hjärtformad tryckvågsvibrator som retar din klitoris med sin stimulerande Air Pulse Technology. Njut av de härliga smekningarna från Satisfyer Masturbator Egg “Bubble”, en masturbator i fickformat tillverkad av supermjukt och stretchigt material som kan tillfredsställa både ollonet och hela penisen. Men vänta, det finns ännu mer att upptäcka! Säg hej till Satisfyer Pro+ G-Spot, en sensationell rabbitvibrator som stimulerar din klitoris med tryckvågor och din G-punkt med starka vibrationer. Och för dem som söker hemliga njutningar väntar Satisfyer Little Secret: Detta är en elegant diskret trosvibrator som levereras med ett magnetiskt clips och en fjärrkontroll för delade festliga fantasier. Du kan också använda den här enheten med den kostnadsfria, prisbelönta Satisfyer Connect-appen.

Och vad är en fest utan den perfekta klädseln?
Avslöja inte bara en, utan två smickrande underkläder från det välkända varumärket Penthouse. Klä dig i förförisk elegans och lägg grunden för ett oförglömligt möte under misteln. Denna adventskalender innehåller bodystockingen ‘Body Search’ och bodysuiten ‘Devil’s Advocate’. Efter alla upptäckter kan du låta den berusande doften av granbarr sprida sig i luften medan du njuter av en sensuell massage med vår utsökta massageolja, eller prova vår Orgasm Gel för en ännu mer intensiv känsla under solo- eller parleken. Den här julen kan du ge bort njutning, passion och lekfullhet med Satisfyer Premium Advent Calendar. Dela med dig av glädjen eller njut av den helt för dig själv – för varje dag förtjänar att vara en fest för intim njutning. Packa upp magin och låt festligheterna börja!

Pris: 1 595 kronor.

(Värde 12 000 kr)

KÖP

Nästa bild
Advent Calendar Delux - Satisfyer KÖP

Advent Calendar Delux - Satisfyer

Det är högtid att glädjas, och vilket bättre sätt att förebåda årets mest underbara tid än med vår Satisfyer Deluxe Adventskalender?
Utforska det sexuella välbefinnandets världar den här säsongen med 24 härliga godbitar bakom luckorna i Satisfyer Deluxe Advent Calendar. Gör dig redo för spännande sensationer med Satisfyer Cutie Heart, en hjärtformad tryckvågsvibrator som hjälper dig att uppnå oförglömliga klimax med Satisfyers innovativa Air Pulse Technology och starka vibrationer. Njut av de härliga rörelserna från Satisfyer Masturbator Egg “Bubble”, en masturbator tillverkad av ultramjukt och stretchigt material som med sin spännande inre struktur är gjord för att tillfredsställa ollonet eller hela penisen. Och naturligtvis kräver denna festliga njutningssäsong rätt outfit! Visa upp ett fängslande underklädesplagg från Penthouse och drapera dig i den underbara bodysuiten “Devil’s Advocate”, och sätt scenen för ett oförglömligt möte under misteln. Om du behöver lite avkoppling den här säsongen är massageoljan med granbarr det bästa valet för dig. Och om du är ute efter en mer intensiv känsla kan du prova vår njutningshöjande Orgasm Gel.
Upptäck Satisfyer Deluxe Adventskalender 2023 och dela glädjen och njutningen med din partner – eller bara med dig själv!

Pris: 999 kronor.

(Värde 7 000 kr)

KÖP

Nästa bild
Satisfyer Pro Deluxe KÖP

Satisfyer Pro Deluxe

Tyst och kraftfull.
Den nya modellen är utrustad med en tystare motor som ändå är kraftfullare än sin föregångare. Den smarta high-tech-vibratorn är så tyst att du utan problem kan använda den också då du befinner dig utanför hemmet. Stimuleringen är särskilt upphetsande under vatten och därför blir upplevelsen speciellt omtumlande om vibratorn används i badkaret eller i duschen. Det vattentäta utförandet förhindrar att oönskad vätska tränger in i dess inre.

Pris: 322 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!