Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Satisfyer släpper adventskalender – perfekt för både par och singlar

Nu släpper Satisfyer adventskalender. I år kan du avnjuta en riktigt skön julkalender från Satisfyer! Vi berättar hur du får tag på den!

Såg du också dokumentären på SVT om orgasmgarantin från den så kallade Satisfyern, eller Womanizern? En sexleksak som helt klart väckte stor uppmärksamhet med pulserande tryckvågor och sugande känsla. Nu lanserar Satisfyer en hel julkalender för den som tröttnat på den traditionella chokladkalendern och vill ha något med lite mer hetta!

Julkalendern beskrivs som perfekt både för par och singlar och bakom varje lucka hittar du allt från vibratorer till soft-bondagetillbehör och interaktiva appleksaker.

Klicka hem julkalendern nedan!

Läs även:

Krydda er relation i december! 11 erotiska adventskalendrar för par!

Ätbara adventskalendrar för julen 2022 – 34 favoriter med godis, lakrits, kaffe, te, popcorn och choklad.

Skönhetskalender 2022! Adventskalendrar vi drömmer om med skönhet och smink.

Advent Calendar Premium - Satisfyer KÖP

Advent Calendar Premium - Satisfyer

Satisfyer Advent Calendar Premium är precis vad du behöver för denna romantiska tid av sensualitet och förväntan. 24 spännande dörrar väntar bara på att öppnas av dig.

Denna erotiska adventskalender innehåller ett varierat urval av mycket värdefulla överraskningar för dig. Sexiga presenter för två eller heta soloäventyr:
Satisfyer Advent Calendar Premium är en adventskalender för kvinnor, män och par – så det är den perfekta presenten för alla.

Pris: 1 599 kronor.

(Värde 9 150 kr)

Finns även hos CDON!

KÖP

Nästa bild
Advent Calendar Delux - Satisfyer KÖP

Advent Calendar Delux - Satisfyer

Denna erotiska adventskalender innehåller ett varierat urval av mycket värdefulla överraskningar för dig. Sexiga presenter för två eller heta soloäventyr:
Satisfyer Advent Calendar Deluxe är en adventskalender för kvinnor, män och par – så det är den perfekta presenten för alla.

Pris: 995 kronor.

(Värde 6 650 kr)

KÖP

Nästa bild
Satisfyer Pro Deluxe KÖP

Satisfyer Pro Deluxe

Tyst och kraftfull.
Den nya modellen är utrustad med en tystare motor som ändå är kraftfullare än sin föregångare. Den smarta high-tech-vibratorn är så tyst att du utan problem kan använda den också då du befinner dig utanför hemmet. Stimuleringen är särskilt upphetsande under vatten och därför blir upplevelsen speciellt omtumlande om vibratorn används i badkaret eller i duschen. Det vattentäta utförandet förhindrar att oönskad vätska tränger in i dess inre.

Pris: 262 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!