Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Satisfyer släpper adventskalender – perfekt för både par och singlar

Nu släpper Satisfyer adventskalender. I år kan du avnjuta en riktigt skön julkalender från Satisfyer! Vi berättar hur du får tag på den!

Såg du också dokumentären på SVT om orgasmgarantin från den så kallade Satisfyern, eller Womanizern? En sexleksak som helt klart väckte stor uppmärksamhet med pulserande tryckvågor och sugande känsla. Nu lanserar Satisfyer en hel julkalender för den som tröttnat på den traditionella chokladkalendern och vill ha något med lite mer hetta!

Julkalendern beskrivs som perfekt både för par och singlar och bakom varje lucka hittar du allt från vibratorer till soft-bondagetillbehör och interaktiva appleksaker.

Klicka hem julkalendern nedan!

Läs även:

Krydda er relation i december! 11 erotiska adventskalendrar för par!

Ätbara adventskalendrar för julen 2021 – 34 favoriter med godis, lakrits, kaffe, te, popcorn och choklad.

Skönhetskalender 2021! 29 adventskalendrar vi drömmer om att öppna inför jul.

Advent Calendar - Satisfyer KÖP

Advent Calendar - Satisfyer

Satisfyers adventskalender är utrustad med 24 spännande leksaker, underkläder och apoteksprodukter och är det perfekta valet för kvinnor och män samt singlar och par som vill unna sig själva något extra och njuta av en sensuell adventstid.

Pris: 1 349 kronor.

Finns även hos Lyko – Pris: 1 495 kronor.

Finns även hos Partykungen – Pris: 1 995 kronor.

Finns även hos Fyndiq – Pris: 1 289 kronor.

KÖP

Nästa bild
Satisfyer Pro Deluxe KÖP

Satisfyer Pro Deluxe

Tyst och kraftfull.
Den nya modellen är utrustad med en tystare motor som ändå ärkraftfullare än sin föregångare. Den smarta high-tech-vibratorn är så tyst att du utan problem kan använda den också då du befinner dig utanför hemmet. Stimuleringen är särskilt upphetsande under vatten och därför blir upplevelsen speciellt omtumlande om vibratorn används i badkaret eller i duschen. Det vattentäta utförandet förhindrar att oönskad vätska tränger in i dess inre.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!