Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Se det första avsnittet före alla andra – här hålls smygpremiären för succéserien “Vår tid är nu”

Vi behöver fortfarande hålla ut lite till innan serietittandet av “Vår tid är nu” drar igång ordentligt, men kanske inte så länge som vi trott! Nu kan vi nämligen avslöja att du har chansen att se det första avsnittet av seriens andra säsong – före alla andra! 

Foto: SVT

Ja, du hörde rätt! Nu har du chansen att se den populära tv-seriens första splitternya avsnitt lite tidigare än alla andra. På Way Out West, den 11 augusti, anordnas nämligen en smygpremiär! Skådespelare och manusförfattare från tv-serierna kommer att vara på plats – allt för att tittarna ska få ställa sina frågor och möta personerna bakom tv-skärmen. Även Springfloden, en annan favoritserie som har tagit tittarna med storm, kommer dela med sig av ett nytt avsnitt.

– Vi visar ett avsnitt av varje serie under lördagen, på vår scen Höjden, säger Svante Tidholm, ansvarig för filmprogrammet under Way Out West, till Göteborgs-Posten.

I höst startar säsongens andra säsong av “Vår tid är nu” och redan 2019 beräknas säsong tre vara beräknad – vi längtar!

Källa: Elle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!