Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Se Donald Trumps tal kopierat från Legally Blonde – likheterna är slående

Vi tycker det är viktigt att lyfta personer som inspirerar oss, men någon som inte gör det är president Donald Trump. I ett av hans senaste tal har han däremot inspirerats av ingen mindre än karaktären Elle Woods från Legally Blonde. Likheterna i talen är slående, kolla in klippet nedan! 

Foto: REX & Legally Blonde 2 (2003)
Källa: Cosmopolitan.com & Youtube/@The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

I måndagens avsnitt av den amerikanska talk showen The Tonight Show fick vi lära oss någonting nytt om president Donald Trump. Han gillar uppenbarligen filmen Legally Blonde, i alla fall om man ska tro Jimmy Fallon. I en monolog jämför han Trumps tal från Liberty University i Virginia och Elle Woods avgångstal från Legally Blonde. De båda talen klipps ihop för att förstärka de slående likheterna. Okej, vi vet att klippet på Donald Trumps tal är extremt avklippt, men vi tycker ändå att likheterna är extremt roande. Tyvärr blev det ingen “bend and snap-dans” av presidenten, men det kanske kommer!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!