Nöje

Se Lady Gagas känslomässiga tacktal under Critics’ Choice- galan – vägrade lämna scenen

På Critics’ Choice-galan kammade Lady Gaga hem två priser – för bästa kvinnliga huvudroll i filmen “A star is born” och för bästa sång med låten “Shallow” från “A star is born”. I sitt tacktal dedikerade hon priset till personer som kämpar med alkoholism och missbruk – och lämnade inte scenen förrän hon nått fram med sitt budskap.

lady-gagaFoto: Getty Images

“A star is born”, producerad och regisserad av Bradley Cooper, har varit på allas läppar under året som gått och hyllats av fansen världen över. På Critics’ Choice Awards fick Lady Gaga ta emot två pris, dels för bästa kvinnliga huvudroll för sin medverkan i A star is born dels för bästa låt. Priset för bästa kvinnliga huvudroll delades med Glenn Close – båda kammade alltså hem vinsten.

När hon tog emot priset för bästa kvinnliga huvudroll blev det minst sagt ett känslomässigt tal. Med tårarna rinnandes ner för hennes kinder läste hon upp ett rörande tacktal. Hon tackade Bradley Cooper som regisserade filmen och för deras arbete ihop. Hon tog också tillfället i akt att öka medvetenheten för akoholism och missbruk.

Längre in i talet, när ljudet av en piano växer sig starkare, som är ett tecken på att personen ska lämna scenen, vägrade Gaga att lämna. Hon fortsatte sitt tal och sa: “Jag kan fortsätta med piano i bakgrunden”. Hon möts av ett jubel och applåder från publiken. Efter det dedikerade hon sitt pris till personer som kämpar mot alkoholism och missbruk, och till personer som ser de lida.

När hon tog emot priset för låten Shallow blev det också känslosamt. Hon överöste Bradley Cooper, som hon sjungit låten ihop med, med kärlek.

– Ibland träffar man en person som det känns som om man känt hela sitt liv. När jag träffade honom, såg jag kärlek och snällhet i hans ögon. Han är verkligen en fantastisk människa och en lysande, kreativt geni.

Se tack-talet för bästa kvinnliga huvudroll nedan – det är svårt att hålla tårarna tillbaka!

v

 

Källa: Popsugar

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!