Nöje

Se när Jessica Biel somnar mitt under dejten med Justin Timberlake

Ibland är det svårt att hålla ögonen öppna även om vi verkligen vill. Under Justin Timberlakes födelsedagsfirande lyckats hans kära fru Jessica Biel somna- mitt i dejten.

Foto: Rex features

Vissa dagar är man helt enkelt tröttare än andra och vad ska vi göra åt det? Nja det finns inte så mycket mer att göra än att ta en powernap då och då, man kanske inte när du är ute på en dejt. Det misstaget gjorde hollywoodstjärnan Jessica Biel under en dejt med maken Justin Timerlake. Paret var ute för att fira Justins födelsedag när Jessica slumrade till under bilresan. Men inga sura miner för det, Justin tog istället upp mobilen och passade på att föreviga minnet av sin frus sovstund. I klippet som han sedan publicerade på Instagram sjunger han ”Happy Birthday” till sig själv och filmar Jessica som sakta vaknar upp från sovstunden. ”Jag måste jobba imorgon på min födelsedag så frugan ger verkligen allt ikväll…”, skriver han till videon.

Vi måste ju dock ge lite credd till Jessica Biel som faktiskt kommer med en riktigt snygg räddning i slutet av klippet… ”Jag förbereder mig bara för våran stora kväll, jag bara förbereder mig”, säger hon.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Gotta work tomorrow for my bday so wifey really going all out tonight…

Ett inlägg delat av Justin Timberlake (@justintimberlake)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!