Nöje

Se videon – Janni Olsson Delér berättar för sin man och familj att hon är gravid

För en vecka sedan gick Youtube-stjärnorna Janni Olsson Delér och Jon Olsson Delér ut med att de väntar sitt första barn. Nu har de släppt en video där Janni berättar för Jon, samt familjer, att hon är gravid.

Foto: Instagram/@jannid

Den 9 juni delade Janni Olsson Delér, 29, och Jon Olsson Delér, 36, med sig av den härliga nyheten, att de i november ska bli föräldrar. De spred det på sina sociala medier och grattis-hälsningarna rullade in.

Janni sa även att hon kommer fortsätta uppdatera sina läsare om sin graviditet och allt som har med den att göra. Och mycket riktigt har vi fått se mer om den roliga nyheten.

Igår släppte hon ett nytt Youtube-klipp där vi får se både när hon själv ser sitt positiva graviditetstest samt hur hon berättar för sin man Jon och familjer.

Janni Olsson Delér har en stor Youtube-kanal där hon har många internationella följare och skapar därmed mycket innehåll på engelska. Hon börjar videon med att berätta vad den kommer innehålla.

– Det är ett mycket privat ögonblick för mig. Låt mig berätta historien om hur jag fick reda på att jag var gravid. Och också hur jag berättade för Jon, min man, och min familj och Jons familj.

Se den mysiga filmen när Janni berättar för Jon att hon är gravid, i ett litet paket.

Läs även: Hur de först delade med sig av sin graviditet!

Källa: Youtube, Instagram

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!