instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
noje

Secret Song 2022 – Här är alla kändisarna som deltar

Av: Metro Mode

Snart är det premiär för Tv4:s nya program “Secret Song”, ett program där svenska kändisar överraskas av sina favoritartister.

Foto: Pillan Thelaus/TV4

I januari sänds första avsnittet av Secret Song Sverige, ett program där svenska kändisar överraskas och hyllas av nära och kära – och av artister de beundrar. Programmet har premiär den 23:e januari och då medverkar bland andra kändiskocken Tareq Taylor och sångerskan Jessica Andersson.

Kom glädjetårar

Andra som kommer att överraskas i programmet är bland andra journalisten och författaren Mark Levengood, Youtubern Keyyo, programledaren Kristin Kaspersen. Kaspersen menar att överraskningen var en enbart god sådan:

“Jag hade inte förväntat mig något och blev totalt överraskad. Jag fattade först ingenting sen kom känslor och glädjetårar som bara pågick. Jag är så innerligt tacksam att jag en gång i livet fick uppleva detta. Lycklig och tacksam. Det var så fantastiskt fint.” 

Secret Song Sverige sänds på söndagar klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play, med start den 23 januari 2022.

Nedan liustar vi alla kändisar som medverkar i Secret Song Sverige 2022:

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår