Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Senaste ryktet: Selena Gomez och Justin Bieber dejtar igen!

I tisdags skrev vi om att kärlekssagan mellan Selena Gomez och The Weeknd var över. Vi har knappt hämtat oss från bomben och nu går det rykten om att det forna paret Selena och Justin Bieber dejtar igen!

Justin-bieber-selena-gomez-2017Foto: REX

Under den senaste tiden har paret allt oftare synts tillsammans, i söndags sågs de tillsammans på väg till kyrkan och nu har de fastnat på flera bilder tillsammans. Senaste i går sågs de cykla tillsammans genom Los Angeles, njuta av en kopp iskaffe och hålla om varandra. Nu rapporterar Us Weekly att Jelena, tre år efter att de gjorde slut, är ett par igen.

 Foto: INSTARimages.comFoto: INSTARimages.com

– Selena och The Weeknd rann ut i sanden och de gjorde slut som vänner, det handlade inte om Justin. Men Selena har alltid haft känslor för Justin. Hennes vänner vill att hon ska vara försiktig eftersom hon har mått så bra efter operationen, säger en källa till Us Weekly.

Selena har även setts på Justin Biebers hockeymatch i klädd inget mindre än sin ex-pojkväns hockeytröja. Vi är så spända på att se om paret kommer bekräfta ryktena. För hur härligt är det inte med gamla kärlekspar som hittar tillbaka till varandra?

Foto: IBL

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!