Nöje

Det kommer en ny säsong av “Sex and the City” – här är allt vi vet om “Just Like That …”!

Vi på Metro Mode har tidigare rapporterat om att det inte blir en tredje Sex and the City-film, och anledningen sades vara Kim Catralls krav på produktionen. Nu är det officiellt att det kommer en ny säsong av SATC – men utan “Samantha”. Här är allt vi vet om den nya säsongen!

sex-and-the-city-film

Foto: Rex

Det var under söndagen som tre av de fyra huvudrollsinnehavarna – Sarah Jessica Parker, Kristin Davis och Cynthia Nixon – postade en trailer på sina Instagramkonton för serien And Just Like That …, som alltså är en uppföljning på Sex and the CityEnligt Hollywood Reporter kommer serien att handla om hur de tre originalkaraktärerna Carrie, Charlotte och Miranda hanterar vänskap i 50-årsåldern.

Serien kommer att visas på streamingtjänsten HBO Max och Michael Patrick King, som vann en Emmy för sitt arbete med serien, återvänder som regissör. De tre skådespelarna kommer även att vara med och producera serien, som kommer att sändas i 10 avsnitt.

Hollywood Reporter skriver att Kim Catrall inte kommer att vara med i den nya säsongen, inte minst för att hon och Sarah Jessica Parker har haft en offentlig fejd sedan flera år tillbaka, och hon ska även ha sagt att hon gärna skulle se någon annan castas i rollen som Samantha för att serien skulle bli mer inkluderande.

Det är ännu inte klart när den nya serien kommer att visas men Hollywood Reporter uppger att inspelningarna kommer att börja under senvåren 2021.

Vi längtar!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av SJP (@sarahjessicaparker)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!