Nöje

Shawn Mendes ställer in konserter för sin mentala hälsas skull

Endast en månad in i sin världsturné ställer Shawn Mendes nu in flera shower i USA, för sin mentala hälsas skull. “Jag har nått en brytpunkt”, skriver han på Instagram.

Foto: Instagram @shawnmendes

Shawn Mendes världsturné Wonder har avbrutits då artisten ställt in de kommande tre veckornas spelningar. I ett inlägg på Instagram som publicerades under fredagen berättade Mendes om beslutet:

“Det krossar mitt hjärta att jag behöver säga det här, men tyvärr måste jag senarelägga de kommande tre veckornas shower genom Uncasville, CT tills vidare. Jag har turnerat sedan jag var 15 och ärligt talat har det alltid varit svårt att vara iväg från vänner och familj”, skriver Mendes.

Shawn Mendes: “Behöver tid att läka”

Mendes fortsätter med att berätta att han ställer in konserterna för sin mentala hälsas skull:

“Efter några år utan att turnera var jag redo att sätta igång igen, men beslutet var förhastat och tyvärr har ansträngningen av att turnera och pressen kommit ikapp mig och jag har nått en brytpunkt. Efter att ha pratat med mitt team och personer som arbetar med mental hälsa behöver jag lite tid för att läka och ta hand om mig själv och min mentala hälsa.”

Foto: Instagram @shawnmendes

Mendes påbörjade turnén i Portland, USA, förra månaden. Turnén är planerad att pågå till augusti nästa år, med en konsert i Stockholm i juli 2023.

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @shawnmendes

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!