Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Släng ihop en supergod “varm choklad på pinne” på några minuter

Överlev höstens mörkaste och kallaste dagar genom att ladda upp med ett gäng ”varm choklad på pinne”. Allt du behöver är tre ingredienser, glasspinnar och en kastrull. Och du, glöm inte att toppa din choklad med en klick vispad grädde!

Forma din varma choklad på pinne som kuber eller bollar. Rulla sedan i kakao eller florsocker.

Varm choklad på pinne:

300 g mörk choklad

2 dl grädde

1 dl strösocker

 

Topping: 

Kakao eller florsocker att rulla chokladen i.

 

Gör så här:

Koka upp grädde i en kastrull och rör ner hackad choklad och socker tills allt smälter samman.

Rör i kastrullen tills smeten blivit helt blank och häll då ut på fat och låt stelna helt i kyl/frys.

När tryffeln stelnat formar du den till bollar eller skär i kuber.

Rulla dem sist i kakao eller florsocker och stoppa ner en pinne (tex glasspinne).

 

 

Foto & recept: Cassandra Lundgren

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!