Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Släpp allt! Nu öppnar en magisk Harry Potter-bar där du kan brygga dina egna drinkar

Har du alltid drömt om att få brygga dina egna magiska trolldrycker och trolla fram något med en trollstav? Då borde du boka en biljett till London direkt. För där öppnar nämligen en bar där alla dina Harry Potter-drömmar blir till verklighet.

trolldryck-the-cauldron-bar-harry-potterFoto: The Cauldron 

I Dalston, London öppnar i mars en magisk bar vid namn The Cauldron. Här kan du brygga magiska drinkar i en kittel och känna dig som en riktig trolldrycksmästare likt Professor Severus Snape.

När du kliver in i baren får du en trollkarlsklädnad och en fungerande trollstav, sen är det bara att sätta igen och brygga brygder. Ingredienserna hämtar du i ett trolskt skafferi sen får du följa instruktionerna i din handbok. Som att du är på en riktig trolldryckslektion. Är du inte sugen på att brygga drycker finns det ett magiskt träd som fyller ditt glas med öl om du viftar med trollstaven (vi sa ju att det var en magisk bar).

Känner du att du redan är trolldrycksmästare så kan du faktiskt söka jobb som just det hos The Cauldron. Baren kommer öppna någon gång i mars och kommer ligga på 5d Stoke Newington Road. Vi är redan så taggade på att boka en biljett till London redan nu. För att få tillgång till denna magiska värld måste du köpa en inträdesbiljett som kostar 29 pund.

Här kan du se ett smakprov på hur det kommer att se ut inne i The Cauldron och det ser ju minst sagt magiskt ut.

Källa: Timeout

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!