Nöje

Sofia PT-Fia Ståhls om singellivet och andra visdomar

Sofia Ståhl har varit omtalad den senaste tiden och nyligen gästade hon Singelpodden där hon delade med sig av en hel del visdomar.

Foto: Instagram @ptfia

Hon är känd som en av våra stora hälsoprofiler, men också som programledare, författare och föreläsare. Sofia Ståhl, också känd som PT-Fia, delar ofta med sig hemmaträningspass och nyttiga recept. När hon nyligen gästade Singelpodden delade hon också med sig av en hel del visdomar kring att leva som singel. Hon berättar öppet i podden om att det varit ovant och jobbigt att landa i att leva själv efter separationen från ett tio år långt äktenskap.

Har arbetat mycket med sig själv

Hon berättar i podden att hon de senaste åren gått mycket i terapi och jobbat med sig själv, något som lett till att hon idag upplever att hon är på en trygg plats i livet. “Jag har alltid haft som inställning, även i mitt tidigare förhållande, att jag är inte rädd för att vara ensam och jag kommer aldrig stanna i en relation bara för att vara i en relation. En relation måste vara levande. Så jag skrämdes inte av att gå in i ett singelliv, fast jag varit i förhållande hela mitt vuxna liv”, berättar hon.

Identifiera sin självkänsla

En annan visdom hon delar med sig av är att hon ser på sig själv som ett kap, att det är hennes utgångspunkt. Hon menar också att man bör se på sig själv och försöka identifiera hur ens självkänsla ser ut och vad den är baserad på. Hon betonar att det är viktigt att man står upp för sig själv och att man har ett ansvar att berätta vad man behöver, vill och känner. När det kommer till möjliga framtida relationer säger hon kort och gott, “om jag ska välja att vara med någon, då ska den avguda mig. Och jag ska såklart avguda den också.”

Källa: Singelpodden

Foto: Instagram @ptfia

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!