Nöje

Sofia Ståhl om Tareq Taylor: Känner enorm tacksamhet för honom

Nu har Sofia “PT-Fia” Ståhl för första gången kommenterat relationen med Tareq Taylor. “Det känns lite surrealistiskt”, skriver hon på sin blogg.

Foto: Instagram @sofiastahl

Förra veckan bekräftade tv-kocken Tareq Taylor att han och Sofia “PT-Fia” Ståhl är ett par. Ståhl och Taylor har känt varandra sedan 2019 då de ledde programmet “Lyckomaten” tillsammans och inledde en relation i höstas.

“Har hittat en balans”

“Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra /…/ Det känns som vi har hittat en bra balans. Jag tror också vi ger varandra energi vilket är bra”, berättade Taylor för Aftonbladet förra veckan.

Taylor passade även på att hylla sin flickvän:

“Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra”, sa han. “Om jag är kär? Jo, men det är klart jag är kär.”

“Surrealistiskt”

Nu har även Sofia Ståhl kommenterat relationen med Tareq. På sin blogg beskriver hon känslorna kring att förhållandet numera är offentligt:

“Gudars, det här känns lite surrealistiskt. Som att presentera sin nya kille för sina föräldrar. Bloggen och många av er har hängt med mig genom hela mitt vuxna liv”, skriver hon.

“‘Klart jag är kär’ kan jag bara skriva under på. Känner enorm tacksamhet för honom och hur vi påverkar varandra”.

Källa: Expressen, Aftonbladet

Foto: Instagram @sofiastahl

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!