Nöje

Solsidan säsong 8 – inspelningen är igång

Nu återvänder den populära humorserien om vännerna på Solsidan med en åttonde säsong. Inspelningen har precis dragit igång och den nya säsongen kommer att innebära ett kärt återseende med gamla favoriter och spännande gästbesök.

Foto: TV4

Sedan seriens premiär 2010 har Solsidan en självklar plats i svenskarnas hjärtan och har hyllats för sin skruvade vardagsrealism som många kan relatera till. Detta har blivit seriens signum och genomsyrar även den kommande säsongen. Fredde (Johan Rheborg) hanterar en orolig omvärld genom att bygga ett premium safe room. Mickan (Josephine Bornebusch) undrar var åren tagit vägen och om hon varit en bra mamma. Felix Herngren återvänder till registolen samt rollen som Alex, som gör sitt bästa för att hitta sin plats i varannan vecka-livet efter uppbrottet med exfrun Anna (Mia Skäringer). 

Vi återser även Ove (Henrik Dorsin) och Anette (Malin Cederbladh) som startar en friskola med kommunistiska förtecken. Säsongen får dessutom gästbesök av bland annat komikern och TV-profilen Johanna Nordström.

När har Solsidan säsong 8 premiär?

“Solsidan” säsong 8 har premiär på TV4 i oktober 2023.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!