Nöje

Squid Game säsong 2 – här är allt vi vet

Netflix Squid Game har tagit världen med storm och nu verkar det som att vi kommer få en säsong till. Här är allt vi vet om nästa del av den läskiga serien.

Foto: Netflix

Om du aldrig hört talats om Squid Game så måste du ha levt under en sten de senaste månaderna – den dystopiska Koreanska serien har sagts vara den största tv-serien på Netflix någonsin. Seriens skapare Hwang Dong-hyuk är närapå smärtsamt medveten om seriens succé:

“Det känns nästan som att vi inte har något val”, svarar han på frågan på om det kommer en andra säsong. Det var på ett event i måndags som Dong-hyuk bads berätta om sina framtidsplaner gällande tv-fenomenet, och han medgav att pressen att göra en fortsättning var stor.

“Han kommer att återvända”

“Det har varit så mycket press, så stor efterfrågan och så mycket kärlek för en andra säsong. Den är i mitt huvud just nu. Jag är i planerings-stadiet för tillfället. Men jag tror att det är för tidigt för att säga när och hur det ska hända. Så jag ska lova dig detta, Gihun kommer att återvända och han kommer att göra något för världen.”

Netflix har ännu inte officiellt bekräftat en andra säsong av Squid Game.

Läs även:

Squid Game stjärnan HoYeon Jungs karriär innan succéserien.

Squid Game – så mycket kostade det att göra den sydkoreanska succéserien.

Squid Game är Netflix nya succéthriller – därför pratar alla om den!

Nyheter på Netflix – november 2021.

Maid tar över efter Squid Game som mest sedda miniserie på Netflix – här är allt du behöver veta.

Netflix släpper 12 nya julfilmer i år.

Källa: AP News

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!