Nöje

Stella McCartney återskapar Meghan Markles andra bröllopsklänning

Meghan Markle strålade i två vackra klänningar under bröllopsdagen. Minns du den andra enkla och vackra klänningen hon bar? Snart kan den (kanske) bli din! Dock under vissa omständigheter…

meghan-markleFoto: Rex/Shutterstock

Efter ceremonin i kyrkan bytte Meghan Markle om till en enkel hellång klänning med halterneck. Den vackra bröllopsklänningen, designad av Stella McCartney, blev en stor snackis i sociala medier. Vissa tyckte att den var “för enkel” medan andra blev fascinerade av den vackra enkelheten. Stella McCartney väljer nu att återskapa klänningen i samband med hennes nya flaggskeppsbutik i London, enligt brittiska Vogue. Men det är endast några få lyckliga som kommer att få tag i klänningen – 23 vita klänningar och 23 svarta klänningar kommer att återskapas.

Inte nog med att upplagan är begränsad så är det inte vem som helst som kommer att få haffa Meghan Markles bröllopsklänning. För att kunna lägga händerna på den måste du boka in ett privat möte med Stella McCartney och bli godkänd av henne. Här kan du läsa mer om ansökningen – lycka till!

Källa: Elle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!