Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stoppa allt! Nu öppnar en Game of Thrones-bar

Om du någonsin har drömt om att vara en del av Game of Thrones-världen (eller ja, i alla fall dricka vin i den världen), så kan den drömmen gå i uppfyllelse. För nu öppnar det en bar där temat är Game of Thrones.

game-of-thrones-1Foto: HBO

Den 21 juni ska Game of Thrones-baren öppna i Washington D.C, det för att fira den kommande säsongen. Allt från inredning till drinkar kommer vara inspirerade av serien (hur kul?).

Baren kommer att bestå av flera olika rum som kommer vara inspirerade av olika delar av Westeros och Essos. Det kommer även att finnas modeller av ”Hall of Faces” och järntronen. Du kommer garanterat även kunna se en hel del svärd och drakar (såklart).

Drinkarna är ju även dem inspirerade av serien och har fått de spexiga namnen “The Imp’s Delight”, “What Is Dead May Never Die” och “The Lannisters Send Their Regards”. Från och med den 21 juni kommer baren vara öppen och till och med 27 augusti.

Var vi inte sugen på att åka till USA innan så är vi det garanterat nu.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!