Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stort horoskopspecial: Kräftan så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?
KRÄFTAN: 21 juni–21 juli
20172
 
KARRIÄR

I år kan du längta efter frigörelse från situationer som begränsar dig. Din längtan efter frihet och förnyelse kan driva fram en förändring som ger en känsla av enorm befrielse. Det är framför allt i karriären som du kan driva på förändring, men även relationer kan förändras i år. Men undvik impulsiva beslut. Jupiter står i ditt mest personliga område under största delen av året, vilket skapar goda förutsättningar för inre harmoni och glädje i familjerelationer. Allt som berör ditt hem, din familj, ditt förflutna och ditt innersta själv gynnas av denna placering. Det är ett bra år för investeringar i ditt boende. Neptunus i ditt nionde hus i kombination med Jupiter passar perfekt för att utveckla ditt andliga liv för att komma mer i kontakt med ditt högre jag. Satsa på meditation, yoga och aktiviteter som bidrar till medveten närvaro i allt du gör. Resor med andligt innehåll passar också bra i år. Du kan finna helt nya områden i livet som inspirerar dig på ett helt nytt sätt. Det i sin tur gör att du kan söka dig till en ny karriär som passar bättre in på den du är. Var öppen för att gå utanför din bekväma zon och satsa på att utveckla helt nya områden.
 
KÄRLEK

Ta tid för inre reflektion och agera bara på genomtänkta beslut. Du behöver mer luft under vingarna och därför passar det att ge både dig själv och dina relationer mer frihet och utrymme. Samtidigt står Pluto i ditt relationsområde och påverkar dina mest intima relationer på ett djupgående och transformerande sätt. Du kan uppleva att det ligger ett tryck under ytan som skapar spänning. I värsta fall kan en maktkamp pågå mellan dig och en partner som tar på krafterna. Nu är det viktigare än någonsin att du är ärlig i relationer och öppen för att lägga korten på bordet. Akuta relationsproblem kan uppstå, men det kan också leda till positiva resultat. Kom ihåg att kris leder till utveckling! Var speciellt uppmärksam på dina känslor om du funderar på att ingå partnerskap med någon i år. Skriv papper som klargör vad ni förväntar er av varandra. I oktober går Jupiter in i ditt romantiska område för att stanna ett helt år. Det blir ett lyckat avslut på året med stora möjligheter för att utveckla både ditt personliga självförverkligande och ditt kärleksliv. Läget blir perfekt för att ge dig ut på romantiska äventyr om du vill finna den rätte.
 
Nöjen, fritid och andra roliga aktiviteter hamnar mer i centrum. Saturnus står i ditt hälso- och arbetsområde, vilket innebär att det kan bli tungt i perioder på jobbet som tar på krafterna. Undvik överansträngning och lägg in tid på schemat för avkopplande aktiviteter. Nymånen den 18:e november passar för nystart i kärlekslivet. Det kan bli början på en positiv tid av healing som hjälper dig att omvärdera dina egna behov i relationer. Tänk i nya banor, renovera ett förhållande och skapa nytändning. Avsätt tid till resor. Bjud in mer konst och skönhet i år och satsa på att skapa en harmonisk värld, både i det yttre och det inre.
 
Text: Katarina Campagnola
Foto: Rex features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!