Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Stort horoskopspecial: Skytten så här blir ditt 2017!

Metro Modes astrolog Katarina Campagnola har studerat stjärnorna och tagit reda på hur 2017 kommer att se ut för alla stjärntecken! Hur blir karriären nästa år och vad står skrivet i stjärnorna om ditt kärleksliv?

SKYTTEN: 22 nov–20 dec

20172

KARRIÄR

Saturnus hjälper dig få mer kontroll på ditt liv. Nu är det självdisciplin som gäller om du vill lyckas med dina förehavanden. Saturnus hjälper dig att bli medveten om det du behöver bygga upp i ditt liv. Du kan möta motstånd och tycka att allt känns tungt emellanåt, men samtidigt kan du bygga upp nya strukturer som passar bättre in på vem du är. Mottot i år är att definiera dig själv och skapa det liv du önskar. När du fått ordning på dig själv, kan du få ordning på allt annat. Uranus står i ditt område för nöjen, romantik och kreativa aktiviteter, och formar en harmonisk aspekt till Saturnus, vilket är perfekt för kreativa projekt. Förnya något hos dig själv som tar fram inspirationen. Våga acceptera nya utmaningar, även om det känns svårt i början. Venus stannar i samma område under största delen av våren. Skapa balans mellan arbete och fritid, och satsa på välbefinnandet. Nya fritidsintressen och sporter passar perfekt att utveckla. Du kan också räkna med att kärleken knackar på din dörr under våren. Jupiter gynnar vänskap, grupper och organisationer i år. Fördelar kommer i dessa områden. Satsa mer på ditt sociala liv, och utveckla intressen tillsammans med andra personer. Du växer genom umgänge och kan lära mycket nytt från erfarna och mogna personer.

KÄRLEK

Öppna ditt hjärta och bjud in kärleken. Då är chanserna stora att du får erfara en vår-förälskelse av stora mått. Om du redan befinner dig i en förhållande är läget rätt för att skapa förändringar som gör din kärleksrelation mer levande och intressant. Om du fastnat i rutiner och stela mönster kan det vara hög tid att börja tänka på förnyelse och komma tillrätta med problem som står i vägen för din lycka. Nyckeln ligger i att ta dina egna behov på större allvar och känna att du lever ditt liv på egna villkor. Då blir lättare att ge till andra från hjärtat. Bjud in mer av det du behöver som ger näring till din själ och allting kommer att falla på plats.

Neptunus står i ditt fjärde hus och skapar ett visst kaos i familjelivet. Det kan vara svårt att sätta fingret på vad problemen är. Det bästa du kan göra är att ta tid för att känna in vad som pågår på djupet. Din intuition är starkare än vanligt. Ta hjälp av den. Personer i din omvärld kan sätta press i omgångar och få dig ur balans. Ägna tid åt själsliga och rogivande aktiviteter som hjälper dig bevara den inre balansen. Meditera mera. Hösten blir bäst för att utveckla karriären. Merkurius hjälper dig att kläcka nya kreativa idéer som kan ge framgång. Du kan tjäna på att omvärdera dina framtidsmål och göra nya planer. Se fram emot ett positivt år. Sätt din personliga utveckling i främsta rummet och definiera vem du är och vad du vill.

Text: Kristina Campagnola
Foto: Rex Features

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!