Nöje

Succén är ett faktum! Meryl Streep är klar för Big Little Lies 2

Det är få seriekaraktärer vi längtar så mycket efter att få återse som Big Little Lies-gänget i Monterey. I december bekräftades att en andra säsong av HBO-succén ska spelas in och när det nu står klart att ingen mindre än Meryl Streep är klar för en roll, höjs förväntningarna till ännu högre höjder. 

Foto: HBO & Instagram/@reesewitherspoon
Källa: DN.se

När dramaserien Big Little Lies kommer tillbaka med en ny säsong på HBO får vi bland annat återse Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård och Laura Dern. Sju nya avsnitt ska spelas in och nu är det även bekräftat att Oscarsbelönade Meryl Streep har skrivit på för en av de nya rollerna i serien.

Meryl ska enligt uppgifter spela Mary Louise Wright, mamma till Alexander Skarsgårds våldsamma karaktär Perry. Den nya handlingen är delvis baserad på en berättelse av Big Little Lies-författaren Liane Moriarty. David E. Kelley står återigen för manuset, som regisseras av Andrea Arnold.

Både Reese Witherspoon och Nicole Kidman har välkomnat Meryl Streep till Big Little Lies-familjen på sina Instagram-konton. “Gör er redo för mer vin, hemligheter och #BigLittleLies. Monterey bör se upp!!!”, skriver Reese – och vi är så förväntansfulla!

Welcome to the #BigLittleLies family Ms. Streep – can’t wait xx

Ett inlägg delat av Nicole Kidman (@nicolekidman)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!