Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Superfrukten Victoria Beckham äter fyra gånger om dagen – som ger maxat glow

Det är väldigt spännande att läsa om kändisarnas skönhetsknep och lära om deras hemligheter. Nu har Victoria Beckham delat med sig av ett av sina knep, hon äter nämligen en frukt fyra gånger om dagen för att få extra lyster.

Foto: TT/ Instagram @victoriabeckham

Victoria Beckham har alltid ett härligt glow och vacker lyster. Nyligen lanserade hon sitt skönhetsmärke “Victoria Beckham Beauty”, något som har tagit världen med storm. Den första kollektionen består av elva sotiga ögonskuggor. Hon använder sig av hashtaggen #notperfect, vilket är ett av skönhetsmärkets starkaste ethos.

I en intervju i Harpers Baazar, under presslanseringen av hennes skönhetsmärke, uttalade sig stjärnan om sin syn på skönhet och kring märkets identitet. Hon avslöjade även en av sina skönhetshemligheter – efter att hon läst att nyckeln till glow handlar om att konsumera rätt mängd fett, så äter hon nu tre eller fyra avokados om dagen.

– Jag kommer inte släppa produkter som säger att du kommer att bli av med rynkor – för det är skitsnack. Jag tycker att vi borde fira vem vi är och vara den bästa och kraftfullaste versionen av oss själva. Och om det innebär att konsumera flera avokados om dagen eller ha en mörkare läppstift / smokey-eyes / signaturdoft som framkallar förtroende, så gör det.

Avocado är verkligen en superfrukt, den innehåller över 20 olika vitaminer och mineraler som till exempel folsyra, magnesium, zink samt A, B, C och E. Den är även proppad med kalium, vilket är bra för hjärta och muskler. Placera den på mackan eller ät den som den är, din kropp kommer nämligen jubla.

 Källa: Harpers Baazar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!