Nöje

Superfrukten Victoria Beckham äter fyra gånger om dagen – som ger maxat glow

Det är väldigt spännande att läsa om kändisarnas skönhetsknep och lära av deras hemligheter. Nu har Victoria Beckham delat med sig av ett av hennes knep, hon äter nämligen en frukt fyra gånger om dagen för att få extra lyster.

Foto: Instagram @victoriabeckham

Victoria Beckham har alltid ett härligt glow och vacker lyster. Hennes skönhetsmärke “Victoria Beckham Beauty” har tagit världen med storm. En ny favorit är hennes serie med “Posh lipstick” gjorda på endast näringsrika naturliga råvaror som dessutom är helt veganska.

I en intervju i Harpers Baazar, under presslanseringen av hennes skönhetsmärke, uttalade sig stjärnan om sin syn på skönhet och kring märkets identitet. Hon avslöjade även en av sina skönhetshemligheter – efter att hon läst att nyckeln till glow handlar om att konsumera rätt mängd fett, så äter hon nu tre eller fyra avokados om dagen.

Hon använder sig av hashtaggen #notperfect, vilket är ett av skönhetsmärkets starkaste ethos. – Jag kommer inte släppa produkter som säger att du kommer att bli av med rynkor – för det är skitsnack. Jag tycker att vi borde fira vem vi är och vara den bästa och kraftfullaste versionen av oss själva. Och om det innebär att konsumera flera avokados om dagen eller ha en mörkare läppstift / smokey-eyes / signaturdoft som framkallar förtroende, så gör det.

Avocado är verkligen en superfrukt, den innehåller över 20 olika vitaminer och mineraler som till exempel folsyra, magnesium, zink samt A, B, C och E. Den är även proppad med kalium, vilket är bra för hjärta och muskler. Skiva den på mackan eller ät den som den är, din kropp kommer nämligen jubla.

 

Läs också:

Victoria och David Beckham landar dokumentärdeal med Netflix för 16 miljoner pund.

Hemligheten bakom Victoria Beckhams perfekta hy – det här äter hon varje dag.

Här är hårprodukten Victoria Beckham inte kan resa utan.

Gör dig redo för glow – Victoria Beckham släpper egen skönhetsserie.

 Källa: Harpers Baazar

Foto: Instagram @victoriabeckham

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!