Skönhet

Hemligheten bakom Victoria Beckhams perfekta hy – det här äter hon varje dag

Vi gillar att grotta ner oss i kändisarnas skönhetsknep och hemligheter. Nu har vi fått ta del av Victoria Beckhams skönhetshemlighet och om du vill ha glow som Beckham måste du leta i kylskåpet.

victoria-beckham-skonhet-puff-laxFoto: LTA/REX

Äntligen har vi fått reda på hur Victoria Beckham håller sin hy fräsch med fullt av lyster. I en intervju med The Edit berättar hon att det var hennes hudterapeut Dr. Harold Lancer som berättade att hemligheten till lyster finns i köket.

– Jag brukade ha problemhy och han sa till mig “du måste äta lax varje dag.” Jag sa “va, varje dag?” och han sa “Ja, till frukost, lunch eller middag, du måste äta det varje dag”.

Lax och andra feta fiskar innehåller omega-3, vitamin A och C, vilket är bra för din hy. Studier har också visat att det finns en koppling mellan en frisk hy med lyster och fiskkonsumtion. De som åt mycket fisk och grönsaker hade mindre akne än de som inte åt fisk. Så det är ingen slump att Dr. Lancer beordrade Beckham att äta lax. Vi kanske inte hakar på detta fullt ut, men nästa gång vi äter lax äter vi lite extra för vår hy.

Läs även:
Här är hårprodukten som Victoria Beckham inte kan resa utan.

Källa: Harpers Baazar

Foto: LTA/REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!