Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Svårt att komma upp på morgonen? – Denna väckarklocka får dig att studsa upp

ruggie alarm vackarklocka

Är du en av dem som tycker att sängen är som allra skönast på morgonen? Eller tycker du att du inte fått sova så mycket som du egentligen behöver, sover du vidare trots att klockan ringer eller är du bara ett riktigt stort fan av snooze-knappen? Den här väckarklockan kommer att få ändring på det!
 
Det här är en väckarklocka som inte påminner om någon du sett tidigare, det är inte ett en extra hög eller stressande ljudsignal som får upp dig, den här klockan tvingar dig bokstavligen att gå upp.
 
Klockan som är utformad som en liten vadderad “matta” som du placerar på golvet bredvid sängen. Klockan ringer sedan med högkvalitativa högtalare den tid du ställt ditt alarm och slutar inte ringa förrän du går upp.
 
Det fungerar på så sätt att klockan inte stängs av förrän du lagt hela din vikt på den i tre sekunder, det funkar alltså inte att bara sticka ut en fot och trycka till eller att sätta dig på sängkanten med fötterna på mattan, du måste helt enkelt resa dig upp för att få tyst på den. Du kan också skräddarsy precis hur du vill vakna, när du väl ställt dig på väckarklockan kan den spela upp ett inspirerande citat eller något annat kul som förgyller morgonen. Vips, så är du uppe! Hur smart?
 

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.
 
Källa: Ruggie
Bild: REX Features / Ruggie

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!