Nöje

Tareq Taylor och Sofia Ståhl delar med sig av kärlekslyckan på Instagram

Tareq Taylor delar ofta med sig av sitt professionella liv online, men privatlivet håller han gärna just privat. I dagarna gjorde han dock ett undantag och visade upp kärlekslyckan med Sofia Ståhl på Instagram.

Foto: Instagram @tareqtaylor/@sofiastahl

I mars 2022 bekräftade tv-kocken Tareq Taylor att han och Sofia “PT-Fia” Ståhl var ett par, något som det hade ryktas om under en längre tid.

Paret lärde först känna varandra 2019 då de ledde programmet ”Lyckomaten” tillsammans. De återupptog kontakten under pandemin då Taylor upptäckte att det fanns ett intresse för hälsa när han gjorde föreläsningar online.

Att Taylor och Ståhl idag är i en relation har inte minskat deras lust att jobba ihop: i höst ger paret sig ut på en turné med föreläsningen Lämna disken och hångla istället. Föreläsningen beskrivs som “högst personlig” och uppges bjuda på “konkreta verktyg för att uppleva ökat välmående”.

Åkte på skidsemester tillsammans

Taylor och Ståhls olika åtaganden har en given plats på deras konton på sociala medier, men parets privatliv är något som får mindre utrymme.

Därför var det säkerligen många som reagerade positivt på att äntligen få en inblick i hur de lyckliga tu har det även privat, något som paret delade med sig av på Instagram de senaste dagarna. I bilder från en skidort i Romme syns paret nämligen njuta av strålade sol och vita backar.

“Romme levererar”, står det på en av bilderna som visar ett snötäckt landskap – och en annan bild visar hur paret myser tillsammans i vintersolen.

Foto: Instagram @tareqtaylor

Nästa bild

Foto: Instagram @tareqtaylor

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!