Nöje

Tareq Taylors kärlek Sofia Ståhl: Bebisfabriken är stängd

I ett inlägg på sin blogg berättar Tareq Taylors nya kärlek Sofia Ståhl om sin inställning till barnafödande: “Min bebisfabrik är stängd”, skriver hon.

Foto: Instagram @tareqtaylor/@ptfia

I december rapporterade Hänt att tv-kocken Tareq Taylor, som separerade från sin hustru Stina förra året, åter hade hittat kärleken med Sofia “PT-Fia” Ståhl. Varken Taylor eller Ståhl har offentligt kommenterat den påstådda relationen men i höstas skrev Sofia i ett inlägg på Facebook att en man hade kommit in i hennes liv och att det var “mycket pirr inblandat”.

“Känner lättnad”

Förutom jobbet som personlig tränare är Ståhl dessutom en influencer, programledare, bloggare och författare. Igår lyfte hon på sin blogg ett av de mest lästa inläggen från året som gått: “Bebisfabriken är stängd”. I inlägget berättar hon om hur hon ser på en eventuell framtida graviditet:

“Tanken på att aldrig mer vara gravid väcker ingenting i mig, känner snarare en lättnad än en längtan. Att aldrig mer få ha en bebis …. den tanken väcker inte sorg. Tanken på att bli gravid igen däremot, där kommer ett motstånd. Jag vill inte.”

“Dörren är stängd men inte låst”

Även om Ståhl skriver att hon inte är den som “tar definitiva beslut” så uttrycker hon det som att dörren till eventuella ytterligare barn är “stängd men inte låst”.

“Utifrån här och nu och hur jag känt de senaste fyra åren så är min bebisfabrik stängd. Jag har fått mitt barn. Längtan efter fler finns inte. Skulle jag träffa någon som väldigt gärna vill ha barn så är det långt ifrån självklart att gå in en relation med honom, eftersom jag inte vill ha fler barn och inte vill hindra någon som längtar efter barn att få uppleva det.”

“Men vilken befrielse det är att landa här nu. Min bebisfabrik är stängd”, avslutar hon inlägget.

Fler artiklar om Tareq Taylor hittar du här!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!