Nöje

Tareq Taylors kärlek Sofia Ståhl om 2021: Ett känslornas år

I slutet av förra året framkom det att Tareq Taylor och Sofia “PT-Fia” Ståhl blivit ett par. Såhär skriver Ståhl själv om kärleksåret 2021.

Foto: SVT

I september förra året ansökte tv-kocken Tareq Taylor och hustrun Kristina om skilsmässa efter 26 år som gifta. Några månader senare rapporterade Hänt att Taylor åter funnit kärleken, denna gång i tv-profilen Sofia “PT-Fia” Ståhl.

Exakt när relationen inleddes är inte känt, men i slutet av oktober skrev Sofia Ståhl följande text i ett inlägg på Facebook:

“Det är mycket pirr inblandat när jag kommer i kontakt med framtiden. Både jobbmässigt och i ja, en man som kommit in i mitt liv. Vilken dagbok detta blev. Hej hej! Jag är kär. En detalj jag kanske inte nämnt för er innan…”

“Ett känslornas år”

Nu har Ståhl gett oss ännu en inblick i sina känslor kring relationen med Tareq Taylor. I ett inlägg på Instagram ser hon tillbaka på året som gått:

“Det här året har utmanat mig emotionellt som aldrig tidigare. Har utvecklats, vågat släppa in någon på det djupaste djupet för kanske första gången, synat mina egna mönster i sömmarna, behövt göra upp med gammal skit, välja om, välja bort och välja nytt”, skriver Ståhl.

Även om varken hon eller Taylor har kommenterat sin påstådda relation så är det tydligt att Ståhls 2021 var ett kärleksfullt år:

“Det här året har på alla sätt varit känslornas år, i både det mest jobbiga, svåra och utmanande till det mest kärleksfulla, rusiga och vackra.”

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!