Nöje

Tareq Taylors nya flickvän: Sofia “PT-Fia” Ståhl

Svt:s julvärld Tareq Taylor har haft ett tumultartat kärleksår: först skilsmässa och nu en ny relation med träningsprofilen Sofia Ståhl.

Foto: Instagram @tareqtaylor

2021 har varit ett minst sagt stormigt kärleksår för Tareq Taylor. I september ansökte han och hustrun Kristina om skilsmässa, något som makarna begärde skulle godkännas utan betänketid. Det verkar som att separationen var ett faktum redan i somras – Tareq skrev nämligen in sig på en ny adress i augusti, enligt Aftonbladet.

Blev blixtförälskad

Tareq och Kristina var gifta i hela 26 år och har en dotter tillsammans. För Femina berättade Tareq förra året om hur han och hustrun hade träffats på en restaurang där han jobbade extra, men att hon vid tillfället hade en pojkvän. Något år senare fick han höra att hon var singel. De träffades sedan ute av en ren slump och blev tillsammans:

“För mig var det, och för Stina också tror jag, en riktig blixtförälskelse. Jag friade till henne efter två månader tillsammans, men då hade vi ju tittat på varandra i ett år. Det var 27 år sedan.”

Har hittat kärleken på nytt

Nu har den folklige tv-kocken alltså hittat kärleken på nytt, denna gång i tränings- och tvprofilen PT:n Sofia Ståhl. “PT-Fia” har många järn i elden: förutom sitt jobb som personlig tränare är hon dessutom en influencer, programledare, bloggare och författare.

Varken Tareq Taylor eller Sofia Ståhl har officiellt kommenterat relationen, men Sofia skrev följande i ett inlägg på Facebook i slutet av oktober:

Det är mycket pirr inblandat när jag kommer i kontakt med framtiden. Både jobbmässigt och i ja, en man som kommit in i mitt liv. Vilken dagbok detta blev. Hej hej! Jag är kär. En detalj jag kanske inte nämnt för er innan…”

Tareq Taylor och Sofia Ståhl jobbade tillsammans för första gången när Sofia gjorde sin tv-debut i programmet “Lyckomaten” på SVT 2019. Sedan dess har de även föreläst tillsammans runtom i Sverige.

Fler artiklar om Tareq Taylor hittar du här!

Foto: Instagram @tareqtaylor

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!