Nöje

Tareq Taylors Sommarprat 2013

Tv-kocken Tareq Taylor har blivit ett känt ansikte genom SVT-program som “Trädgårdsfredag” och “Sommarlov”. Han har de senaste åren gett ut kokböckerna “Om mat och kärlek” och “Klassiker” och han vurmar för ekologisk och närproducerad mat. I sitt sommarprat berättar han om bilolyckan som gjorde att livet förändrades från en dag till en annan.

Foto Sveriges Radio

I sitt sommarprat berättar tv-kocken Tareq Taylor om hur en bilolycka 1996 vände upp och ner på tillvaron. Han fru, Stina, skadades svårt i olyckan och hennes smärtor blev kroniska och påverkade även vanliga vardagssysslor. Tareq berättar öppet om hur han reagerade genom att fly in i sig själv och in i jobbet, vissa månader arbetade han i snitt 400 timmar.

Till vardags kunde ingen se att hustrun Stina var skadad då hon kämpade och höll humöret uppe. Tareq berättar om hur han ångrar sitt sätt att hantera situationen idag. “Jag önskar att jag kunde berätta om hur fantastisk jag var på att hantera situationen. Hur jag förvandlades till en stark och modig riddare som kom instormandes på sin vita springare för att rädda sin prinsessa från drakar och demoner”, säger han i sommarpratet.

Lyssna på Tareqs Sommarprat här!

Foto: Sveriges Radio

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!