METRO MODE + Bokus

Tävla med boken “Crazy rich i Asien” och vinn en lyxig SPA-vistelse för två!

Få kan ha undgått filmen “Crazy Rich Asians” som förra året gjorde succé runtom i världen. Men visste du om att den i själva verket är baserad på den till viss del självbiografiska boken av Kevin Kwan? I “Crazy rich i Asien“, som nu äntligen finns på svenska som både inbunden bok och ljudbok, får vi följa New York-bon Rachel som reser med pojkvännen Nick till Singapore för att för första gången träffa hans familj. Utan någon som helst föraning kastas hon rakt in en av Asiens rikaste och mest inflytelserika familjer och försöker febrilt att navigera sig i de påkostade miljöerna som andas lyx och flärd.

 

Nu har även du chansen att tillbringa ett dygn i en minst sagt luxuös miljö. Tillsammans med Lovereads och Bokus tävlar vi på Metro Mode ut en vistelse på det lyxiga spahotellet Yasuragi – och givetvis också ett exemplar av boken Crazy rich i Asien att läsa i den avkopplande miljön.

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att beskriva den ultimata lyxiga stunden med någon du tycker om. Det kan, precis som för huvudpersonerna Rachel och Nick, innebära en resa långt bort till vackra miljöer med sin partner, men lika gärna en eftermiddag ute i skogen med hunden eller en anspråkslös middag med bästa vännerna. Alla definierar vi lyx på olika sätt och vi vill höra just din!

Beskriv din lyxiga stund med högst 250 ord och skicka till [email protected] Märk mailet med Lyx. Skicka ditt mail senast den 12:e maj.

Vinnaren utses av Metro Modes native-redaktion. Genom att vara med och tävla godkänner du att Metro Modes native-team tar del av din mailadress under tävlingsperioden. Efter avslutad tävling raderar Metro Mode alla mottagna mail enligt GDPR. Vinstens värde är beräknat till ca 6 000 kronor och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren står själv för eventuell transport till och från Stockholm.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!