Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Äntligen slog Taylor Swift tillbaka mot Kanye West som på sin senaste skiva dissade Taylor Swift onödigt hårt. är detta ett offentligt kändisbråk utan slut?

Nöje

Taylor Swift satte dit Kanye West ordentligt under sitt tacktal på Grammy-galan


 
Äntligen slog Taylor Swift tillbaka mot Kanye West som på sin senaste skiva dissade Taylor Swift onödigt hårt, är detta ett offentligt kändisbråk utan slut?
Förra veckan skrev vi om Kanye Wests osmakliga diss till Taylor Swift som han rappar i en av låtarna på sin nya skiva. Taylor kommenterade aldrig rapparens textrader men flera av hennes vänner och hennes bror gjorde små utspel i sociala medier för att påvisa sitt missnöje. Men kanske var det så att Taylor Swift sparade sig för att göra sitt uttalande ännu mer offentligt. Igår under Grammy-galan kom nämligen ett bemötande från Taylors sida.

Som första kvinna någonsin att vinna priset för Årets Album två gånger, så kändes det som ett klockrent tillfälle för henne att dissa tillbaka, även om Kanye West inte befann sig på galan. Taylor sjönk inte så lågt som Kanye som dissade med en anspelan på sex. Taylor gjorde sin klockrena respons genom att lyfta sina egna bedrifter utan att ens nämna Kanye vid namn, självklart möttes hennes tacktal av publikens jubel. Nu återstår det bara att se om det blir några fler galna uttalanden från Kanye.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand