Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Taylor Swifts konsertfilm kommer till Disney plus

Är du en “swiftie”? Då har vi goda nyheter! Snart kommer du nämligen kunna se Taylor Swifts uppmärksammade konsertfilm The Eras Tour på Disney plus!

Foto: Disney Plus

Det var i mars förra året som Taylor Swift drog igång sin enormt framgångsrika världsturné “The Eras Tour”. Om du inte har haft turen att knipa biljetter till artistens framträdanden i Sverige i vår så har du nu chansen att ta del av turnén från ditt vardagsrum!

Den mest sålda konsertfilmen genom tiderna

The Eras-turnén består av en ambitiös show där Swift framför hela 44 av sina största hits – från de tidiga country-albumen till den senaste plattan Midnights.

I konsertfilmen Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version) får stjärnans fans uppleva showen från första parkett, inklusive låten “cardigan” och ytterligare fyra akustiska låtar.

Filmen är resultatet av två shower i Kalifornien i augusti 2023. Den hade amerikansk premiär i oktober förra året och är den mest sålda konsertfilmen genom tiderna.

“‘The Eras Tour’ har varit ett sant fenomen som har och fortsätter att hänföra fans runt om i världen, och vi är mycket glada över att kunna ge publiken denna elektrifierande konsert var de än är, exklusivt på Disney+”, säger Disneys vd Bob Iger.

Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version) släpps på Disney+ den 15 mars.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!