Nöje

Tindersvindlaren Simon Leviev förnekar anklagelserna om bedrägeri

Efter att dokumentären “Tindersvindlaren” kom ut på Netflix har Simon Leviev snabbt blivit en av världens mest kända bedragare. Nu säger Leviev att han vill berätta “sin sida av historien”.

Foto: Instagram

I Netflixdokumentären “Tindersvindlaren” får vi följa Cecilie Fjellhøy, Ayleen Charlotte och svenska Pernilla Sjöholm när de försöker ställa Simon Leviev – född Shimon Hayut – inför rätta efter att han lurat dem på stora summor pengar.

Leviev har fått smeknamnet “Tindersvindlaren” då han har lurat en rad kvinnor världen över på sammanlagt omkring 10 miljoner amerikanska dollar, efter att ha träffat dem på en dejtingapp.

2019 dömdes Hayut för 15 månaders fängelse för bland annat bedrägeri men i 2020 släpptes han fri efter endast fem månader i fängelse. Fjellhøy, Charlotte och Sjöholm har fortfarande inte fått tillbaka de pengar som de “lånade ut” till Hayut.

Foto: Screenshot Netflix

Vill dela med sig av “sin sida av historien”

Trots att Hayut har blivit dömd för bedrägeri så förnekar han anklagelserna som riktas mot honom i dokumentären. Så här skrev han på Instagram kort efter premiären av “Tindersvindlaren”:

“Jag kommer att dela med mig av min sida av historien om ett par dagar när jag har kommit fram till det bästa och mest respektfulla sättet att berätta den, både för min och de andra parternas skull. Snälla, var öppensinnade tills dess.”

Hayut delade även en video av sig själv och sina vänner i ett överdådigt hus, vilket möttes med kritik från hans följare. Instagramkontot är numera privat.

Källor: Hello!, Ladbible

Foto: Instagram

Nästa bild

Foto: Instagram

Nästa bild

Foto: Instagram

Nästa bild

Foto: Instagram

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!