Nöje

Trailern för nya Mamma Mia-filmen väcker SÅ många frågor

I höst kunde vi meddela att det blir en ny Mamma Mia-film och vi längtade redan då till att kunna få se den. Nu när trailern är här får vi i alla fall ett smakprov och det får oss att längta ännu mer!

mamma-miaFoto: IBL

Den 20 juli 2018 kommer vi att kunna se “Mamma Mia- Here we go again” – en uppföljare på den tidigare filmen. Fantastiska ABBA-låtar och grymma skådespelare, kan det ens bli bättre? I trailern får vi se att Sophie (som spelas av Amanda Seyfried) avslöjar att hon är gravid – men att hon inte vet hur hon ska klara det “helt själv”… Det här får oss att undra – var är Donna? Och var är hennes kille Sky?

Sophie får stöd av hennes mammas bästa vänninor Tanya och Rosie och de ska berätta hur allting började… Musikalfilmen spolar oss tillbaka till Donna i ung ålder och hur hennes liv på den grekiska ön startade.

Vi får se en hel rad med nya karaktärer i trailern och vi är spända på att få reda på vilka de är! Bland annat ser vi Cher i slutet, som verkar spela Sophies mormor. Vi är mer än redo att ta oss an all drama, de fantastiska sångerna och få svar på våra frågor!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!