Nöje

Tristan Thompson om att möta sina demoner efter att ha erkänt otroheten mot Khloe Kardashian

Tristan Thompson har åter vänt sig till Instagram för att dela med sig av ett nytt meddelande efter ursäkten till Khloe Kardashian. Denna gången uppmanar han sina följare att “möta sina demoner”, något som många har tolkat som ett försök att få sympati för hans tidigare agerande.

Foto: Instagram @realtristan13

Nyligen gick Tristan ut på sociala medier för att be om ursäkt till ex-flickvännen Khloe Kardashian som han har dottern True tillsammans med. Ursäkten handlade om en otrohetsaffär som skulle komma att resultera i en bebis tillsammans med fitnessmodellen Maralee Nichols. Efter ett faderskapstest kunde inte Tristan längre förneka att barnet var hans. Han gick då ut med en offentlig ursäkt till Khloe Kardashian för otroheten.

Delar med sig av “visdomsord”

Denna gången handlar uttalandet om något annat. I sitt inlägg uppmanar Tristan sina följare att “Stå emot dina demoner, de kan potentiellt bli din största tillgång.” Han har också skrivit “Ibland inser du inte din egen styrka förrän du möter din största svaghet.”

Önskan att väcka sympati hos följare

De dramatiska fraserna har tolkats handla om en önskan att väcka sympati hos sina följare i samband med otroheten mot Khloe Kardashian. “Jag ber uppriktigt om ursäkt till alla som jag har sårat eller gjort besviken under denna prövning både offentligt och privat”, skrev han då. “Khloe, du förtjänar inte det här. Du förtjänar inte den hjärtesorg och förnedring jag har orsakat dig. Du förtjänar inte det sätt som jag har behandlat dig genom åren.”

Khloe har under krisen hittat mycket stöd hos sin mamma, Kris Jenner, och Khloe delade nyligen ett inlägg på Instagram där hon skrev “De som är tänkta att vara är de som går igenom allt som är gjort för att slita isär dem och som kommer ut ännu starkare än tidigare.”

Källa: Dailymail

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!