Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

7 tv-serier att sträcktitta på i höst

Bjuder vädret endast på regn och rusk? Slå dig ner i soffan med de bästa tv-serierna just nu!

Foto: HBO Max

Från kostymdraman till zombieapokalypser och politiska intriger – oavsett vad du föredrar att titta på finns det massor av tv-serier värda att kolla in just nu. Här är våra rekommendationer!

The Righteous Gemstones

Denna skruvade serie kretsar kring en amerikansk familj som har blivit stenrik efter att ha startat en megakyrka. Ett måste för dig som gillar bisarra komedier!

The Diplomat

Keri Russel är lätt att älska i rollen som Kate Wyler, en diplomat med huvudet på skaft och ett trassligt privatliv. När Kate anländer till London på grund av ett nytt jobb gör hon allt i sin makt för att förebygga ett krig mellan Storbritannien och Iran – men som så ofta i politikens värld är allt är inte som det verkar.

And Just Like That

Tidigare denna sommar släpptes säsong två av Sex and the City-uppföljaren And Just Like That och även om serien har fått blandad kritik så är vi säkerligen inte de enda som varit nyfikna på hur det ska gå för Carrie, Miranda och Charlotte – och givetvis även Samantha, som gör ett kort inhopp i denna säsong!

The last of us

I detta postapokalyptiska drama tar den hårdhudade överlevaren Joel ansvar för den föräldralösa 14-åriga Ellie, som kan vara mänsklighetens sista hopp. Enligt många kritiker en av årets absolut bästa serier!

Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte

I denna serie får alla Bridgerton-fans följa den unga drottning Charlottes kärlekshistoria med Kung George. Perfekt för dig som otåligt väntar på säsong tre av Familjen Bridgerton!

The Bear

I denna hyllade serie följer vi en ung kock som återvänder till Chicago för att hjälpa till att driva familjeföretaget. Den andra säsongen hade nyligen premiär och har, liksom säsong ett, fallit kritikerna i smaken.

Succession

Ännu en kritikerrosad serie att njuta av i höstrusket! Handlingen kretsar kring en rik mediemogul och hans fyra barn. Maktspel och familjedrama när det är som bäst.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!